Pico Maccario

Merkittävä Barberan tuottaja, jolla on vahva asema sekä paikallisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Keskittyy Barberaan ja käyttää kestäviä käytäntöjä ja nykyaikaisia tekniikoita tuottaakseen ilmeikkäitä ja helposti lähestyttäviä viinejä.

Alkujaan veljesten Pico ja Vitaliano Maccarion johtama viinitila on modernin tuotannon symboli sekä viinitarhojen hoidossa että viinien tuotannossa: Työn tavoitteena on viinien korkein mahdollinen laatu. Arvokas tiimityö alkaa viinitarhassa jatkuen kellariin. Työn tulos, eli hieno viini, päätyy kuluttajille ympäri maailmaa.

Viinit kypsytetään ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa sammioissa ja kypsytetään suurissa yli 500 litran tonneaux- tai pienissä 225 litran barrique-tynnyreissä. Tavoitteena on aina korkeimman laadun saavuttaminen rypäleiden alkuperäisiä ominaisuuksia kunnioittaen. Tästä syystä Pico Maccarion tila on omistautunut teknologiselle innovaatiolle ja tutkimukselle niin viinitarhoilla kuin kellarissakin. Hyvin hallittuna innovatiivinen teknologia on paras tie loistavaan tulokseen.

 

Tuottajan viinejä

Edellinen
Edellinen

Champagne Andre Heucq

Seuraava
Seuraava

Tenuta Scersce