Elio Grasso

Elio Grasson perheen viinitarhat sijaitsevat arvostetulla alueella, jonka historioitsija Lorenzo Fantini sisällytti jo viime vuosituhannen alussa parhaiden viinitarhojen luetteloon. Elio Grasson tehtävänä on säilyttää ja korostaa viinitarhojen erityispiirteitä. Kahdeksankymmentäluvun alussa hän päätti palata viininviljelijänä takaisin alkuperään ja keskittyä rajoituksetta jatkamaan edeltäjiensä perinteitä ja työtä.

Perheen filosofia, joka perustuu pieniin askeliin, toteutettiin peräkkäisillä Nebbiolon, Barberan ja Dolcetton uudelleenistutuksilla. Tällä hetkellä viiniä tuotetaan keskimäärin enintään 70 000 pulloa. .

Viiniköynnökset ovat keskimäärin 20 vuotta vanhoja. Gambero Rosso, Italian arvostetuin viiniopas, myöntää "bicchieri" statuksia Elio Grasson viineille säännöllisesti, ja Vinum on nimennyt Elion "Gavarini Chiniera" -viinin vuoden 2003 parhaaksi Baroloksi.

 

Tuottajan viinejä

Edellinen
Edellinen

Eugenio Bocchino

Seuraava
Seuraava

E. Pira & Figli | Chiara Boschis