Eugenio Bocchino

Bocchino keskittyy biodynaamiseen viljelyyn sekä vähäisiin interventioihin luodakseen ilmeikkäitä, terroir-lähtöisiä viinejä. Bocchino on niche-tuottaja, joka tunnetaan korkealaatuista viineistä, joita asiantuntijat ja keräilijät arvostavat.

Eugenio ja hänen vaimonsa Cinzia viljelevät La Morran, Verdunon, Roddin ja Alban kuntien arvostetuilla alueilla viinitarhoja, jotka ovat olleet Cinzian suvun omistuksessa kolmen sukupolven ajan.

Eugenio ja Cinzia lähestyvät työtään kunnioittaen maata ja sen tuottamia hedelmiä. Heidän luonnonmukaisesti ja biodynaamisesti viljellyt Nebbiolo ja Barbera ovat henkeäsalpaavia puhtaudessaan. Tasapainoinen uuttaminen, minimaalinen sekoittaminen, ei uutta tammea, vähäinen tai ei lainkaan suodatusta tai rikkilisäystä pullotettaessa takaavat viinin, joka on tarkoitettu ilmaisemaan sekä havainnollistamaan sitoutuneen perheen työtä, joka tekee luonnonmukaisia tuotteita intohimoisesti sekä nöyrästi.

 

Tuottajan viinejä

Edellinen
Edellinen

Franco Conterno

Seuraava
Seuraava

Elio Grasso