Elio Grasso Barolo Gavarini Chiniera 2018
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Malolaktisen käymisen jälkeen viini kypsyy 25 hehtolitran slavonialaisissa tammitynnyreissä. Pullotus tapahtuu yleensä elokuussa. Tämän jälkeen Barolo Gavarini Chiniera viipyy 8-10 kuukautta ennen vapauttamista.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Malolaktisen käymisen jälkeen viini kypsyy 25 hehtolitran slavonialaisissa tammitynnyreissä. Pullotus tapahtuu yleensä elokuussa. Tämän jälkeen Barolo Gavarini Chiniera viipyy 8-10 kuukautta ennen vapauttamista.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Malolaktisen käymisen jälkeen viini kypsyy 25 hehtolitran slavonialaisissa tammitynnyreissä. Pullotus tapahtuu yleensä elokuussa. Tämän jälkeen Barolo Gavarini Chiniera viipyy 8-10 kuukautta ennen vapauttamista.
Arvostelut
Vinous 95 /100p. 2017
Vinous 94 /100p. 2018
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx