Giovanni Manzone

Manzone tuottaa vankkoja ja moniuloitteisia Baroloja. Painottaa alhaisia satoja ja perinteisiä viininvalmistustekniikoita voimakkaiden mutta tyylikkäiden viinien tuottamiseksi. Tunnetaan Baroloista, joilla on erinomainen kypsymispotentiaali ja jotka ovat kansainvälisesti erittäin arvostettuja.

Viisi sukupolvea viininviljelijöitä ja yli sata vuotta historiaa. Samat viinitarhat ja samat palstat, jotka ovat siirtyneet isältä pojalle, yhdellä Barolon kukkuloiden sopivimmista alueista, Monforten ja Serralunga d'Alban välissä.

Manzone Giovanni on matka, joka on täynnä ylivoimaista intohimoa: matka Castelletton viinitarhoille, joiden anteliaisuus on ravinnut esi-isiä ja joiden viinit ovat johtaneet uudet sukupolvet tekemään täällä tuotetusta Barolosta tunnettua kaikkialla maailmassa.

Tämä omistautuminen perustuu äärimmäiseen kunnioitukseen maata ja sen tuottamia rypäleitä kohtaan, viininvalmistuksen tapaan, jota ei enää juuri ole olemassa.

Manzonen perhe ilmentää Langan olemusta: vaatimaton alkuperä on tehnyt viineistä suuria, koska ne ovat syntyneet aidosta intohimosta rakkaita kukkuloita kohtaan.

 

Lue lisää tuottajasta:

GIOVANNI MANZONE, MONFORTE D’ALBA – TRADITIOT, TERROIR JA INTO

“En ole koskaan tavannut tyytymätöntä viininviljelijää. Miten on mahdollista että he ovat niin tyytyväisiä elämäänsä vaikka työ on rankkaa ja haasteet isoja. Kun muut viljelijät jättävät puidut ja kuivatut jyvänsä edelleen työstettäväksi jatkaa viininviljelijä työtään korjattujen rypäleiden parissa pitkässä ja luovassa prosessissa jonka tuloksena on nautinnollinen viinielämys mikä kuvastaa tuottajan filosofiaa.

Lainaan Gambero Rossoa: Not just great wines but above all a truly warm welcome awaits visitors who climb up to Castelletto di Monforte d’Alba to see Giovanni Manzone, aided in recent years by his son Mauro…”

Liisa Salmisen blogista - Liza in WineWonderland

→ Lue artikkeli

 

Tuottajan viinejä

Edellinen
Edellinen

Giuseppe Mascarello

Seuraava
Seuraava

Gianfranco Alessandria