Alessandro Rivetto

Rivetto tunnetaan korkealaatuisista Baroloista ja Barberoista, ja sen kansainvälinen tunnettuus on kasvussa. Painottaa perinteisiä menetelmiä ja kestäviä käytäntöjä tuottaakseen tyylikkäitä ja tasapainoisia viinejä.

"Intohimo viiniä kohtaan ja pitkä kokemus alalta, ovat kehittyneet elinikäisen oppimisen ja tarkkailun aikana, ne ovat olennainen osa henkilökohtaista tarinaani. Ne ovat myös Azienda Agricola Alessandro Rivetton olennaisia piirteitä.

Isoisäni Ercole tutustutti minut viinitarhoihin ja viinikellariin, kuten teki isoisoisoisäni Giovanni ennen häntä. Heidän ansiostaan aloitin tämän rakkaustarinan ja elinikäisen intohimoni viiniin.

Ercolella oli vahvat siteet alkuperäalueeseensa. Hän osasi muuntaa isänsä intuition ja käyttää sitä lähtökohtana uusien tuotantomahdollisuuksien tutkimiseen.

Mutta ennen kaikkea hän antoi minulle ilon työskennellä hymyillen.

Opin häneltä myös tämän: rakasta sitä, mitä teet, ja tee sitä, mitä rakastat, tee se tuoden hymyn niiden ihmisten kasvoille joita tapaan, ja niiden, jotka maistavat viiniäni.

Löysin tämän saman hengen, jääräpäisen mutta kevytmielisen, tarkkaavaisen mutta ei liian vakavan, vuonna 2012 liikekumppanistani Alessandro Bonellista, enologista, joka hoitaa nykyään kaikkia viinitilan tuotannon teknisiä näkökohtia.

Löysin sen myös Mauro Adrianosta, joka lisäsi laaja-alaista tietämystään kansainvälisistä markkinoista liittyessään joukkoomme."

 

Tuottajan viinejä

Edellinen
Edellinen

Attilio Ghisolfi

Seuraava
Seuraava

Giacomo Fenoccio