Virna Barolo Cannubi Boschis 2014
Alue: Barolo DOCG Cannubi
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Käymisen ja ensimmäisen sakanpoiston jälkeen viini siirretään Tonneau-tynnyreihin (500 ja 300 litraa), joissa se kypsyy 18 kuukautta. Kirkastamisen (racking) jälkeen viini pullotetaan ilman suodatusta, ja se säilyy pulloissa vuoden ajan ennen pakkaamista.
Alue: Barolo DOCG Cannubi
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Käymisen ja ensimmäisen sakanpoiston jälkeen viini siirretään Tonneau-tynnyreihin (500 ja 300 litraa), joissa se kypsyy 18 kuukautta. Kirkastamisen (racking) jälkeen viini pullotetaan ilman suodatusta, ja se säilyy pulloissa vuoden ajan ennen pakkaamista.
Alue: Barolo DOCG Cannubi
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Käymisen ja ensimmäisen sakanpoiston jälkeen viini siirretään Tonneau-tynnyreihin (500 ja 300 litraa), joissa se kypsyy 18 kuukautta. Kirkastamisen (racking) jälkeen viini pullotetaan ilman suodatusta, ja se säilyy pulloissa vuoden ajan ennen pakkaamista.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Ensisijaisesti sellaisenaan. Voi kokeilla myös punaisen kalan tai kanaviillokin kanssa.
Reseptejä tulossa:
xxxx