Podere Ruggeri Corsini Barbera d'Alba 2020
Alue: Barbera d'Alba DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Viini kypsyy terästankeissa 10-14kk. ennen pullotusta.
Keskitäyteläinen, vähätanniininen, tumman kirsikkainen, marjainen, vadelmainen.
Viinitarhan pinta-ala on 2,2 hehtaaria, ja se sijaitsee noin 420/480 metriä merenpinnan yläpuolella, itään päin: maaperä on savista kalkkipitoista.
Viini kypsyy ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa sammioissa 10-14 kuukautta.
Alue: Barbera d'Alba DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Viini kypsyy terästankeissa 10-14kk. ennen pullotusta.
Keskitäyteläinen, vähätanniininen, tumman kirsikkainen, marjainen, vadelmainen.
Viinitarhan pinta-ala on 2,2 hehtaaria, ja se sijaitsee noin 420/480 metriä merenpinnan yläpuolella, itään päin: maaperä on savista kalkkipitoista.
Viini kypsyy ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa sammioissa 10-14 kuukautta.
Alue: Barbera d'Alba DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Viini kypsyy terästankeissa 10-14kk. ennen pullotusta.
Keskitäyteläinen, vähätanniininen, tumman kirsikkainen, marjainen, vadelmainen.
Viinitarhan pinta-ala on 2,2 hehtaaria, ja se sijaitsee noin 420/480 metriä merenpinnan yläpuolella, itään päin: maaperä on savista kalkkipitoista.
Viini kypsyy ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa sammioissa 10-14 kuukautta.
Erityistä
90-91 / 100p. Petri Pellinen
90 / 100p. Juha Lihtonen
Ruokasuositus
Confattua siankylkeä ja juureschutney