Piedras de San Pedro - Loculto Crianza 2019
Täyteläinen, keskitanniininen, mausteinen, tumman kirsikkainen, tamminen
Alue: DO Ribera del Duero / Pesquera de Duero (Valladolid)
Lajike: 100 % Tempranillo.
Rypäleet poimitaan käsin
Kypsytys: 12 kk ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä (225l.)
Täyteläinen, keskitanniininen, mausteinen, tumman kirsikkainen, tamminen
Alue: DO Ribera del Duero / Pesquera de Duero (Valladolid)
Lajike: 100 % Tempranillo.
Rypäleet poimitaan käsin
Kypsytys: 12 kk ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä (225l.)
Täyteläinen, keskitanniininen, mausteinen, tumman kirsikkainen, tamminen
Alue: DO Ribera del Duero / Pesquera de Duero (Valladolid)
Lajike: 100 % Tempranillo.
Rypäleet poimitaan käsin
Kypsytys: 12 kk ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä (225l.)
Arvostelut
Ruokasuositus
Grillattu liha ja chimichurri kastike
Reseptejä tulossa:
xxxx