Paolo Scavino Barolo Rocche del Annunziata 2015
Alue: Barolo DOCG Riserva
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Kypsytys tapahtuu uusissa ja käytetyissä barrique-tynnyreissä ensimmäiset 10 kuukautta, jonka jälkeen 24 kuukautta suurissa tynnyreissä, minkä jälkeen se jalostuu vielä 10 kuukautta teräksessä ja stabiloituu 20 kuukautta pullossa.
Alue: Barolo DOCG Riserva
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Kypsytys tapahtuu uusissa ja käytetyissä barrique-tynnyreissä ensimmäiset 10 kuukautta, jonka jälkeen 24 kuukautta suurissa tynnyreissä, minkä jälkeen se jalostuu vielä 10 kuukautta teräksessä ja stabiloituu 20 kuukautta pullossa.
Alue: Barolo DOCG Riserva
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Kypsytys tapahtuu uusissa ja käytetyissä barrique-tynnyreissä ensimmäiset 10 kuukautta, jonka jälkeen 24 kuukautta suurissa tynnyreissä, minkä jälkeen se jalostuu vielä 10 kuukautta teräksessä ja stabiloituu 20 kuukautta pullossa.
Arvostelut
98 / 100p. James Suckling
96 / 100p. Wine Spectator
95 / 100p. Vinous Media
95 / 100p. Wine Advocate
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx