Paolo Scavino Barolo Bricco Ambrogio 2015
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbilo
Kypsytys: Kypsytetty 11 kuukautta neutraaleissa ranskalaisissa tammitynnyreissä ja lisäksi 13 kuukautta suurissa tynnyreissä sekä 8 kuukautta ruostumattomassa teräksessä ja 6 kuukautta pullossa.
Täyteläinen, tanniininen, nahkainen, tamminen, marjainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbilo
Kypsytys: Kypsytetty 11 kuukautta neutraaleissa ranskalaisissa tammitynnyreissä ja lisäksi 13 kuukautta suurissa tynnyreissä sekä 8 kuukautta ruostumattomassa teräksessä ja 6 kuukautta pullossa.
Täyteläinen, tanniininen, nahkainen, tamminen, marjainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbilo
Kypsytys: Kypsytetty 11 kuukautta neutraaleissa ranskalaisissa tammitynnyreissä ja lisäksi 13 kuukautta suurissa tynnyreissä sekä 8 kuukautta ruostumattomassa teräksessä ja 6 kuukautta pullossa.
Täyteläinen, tanniininen, nahkainen, tamminen, marjainen.
Arvostelut
93 / 100.p Wine Advocate
94 / 100p. Wine Spectator
97 / 100p. James Suckling
93 / 100p. Wine Enthusiast
92 / 100p. Vinous Media
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx