Paolo Scavino Barolo Bric dël Fiasc 2018
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viini kypsyy 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja 12 kuukautta isommissa ranskalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä tapahtuvan sekoituksen jälkeen Barolo pullotetaan 6/7 kuukautta ennen markkinoille saattamista.
Täyteläinen, tanniininen, nahkainen, tamminen, marjainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viini kypsyy 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja 12 kuukautta isommissa ranskalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä tapahtuvan sekoituksen jälkeen Barolo pullotetaan 6/7 kuukautta ennen markkinoille saattamista.
Täyteläinen, tanniininen, nahkainen, tamminen, marjainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viini kypsyy 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja 12 kuukautta isommissa ranskalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä tapahtuvan sekoituksen jälkeen Barolo pullotetaan 6/7 kuukautta ennen markkinoille saattamista.
Täyteläinen, tanniininen, nahkainen, tamminen, marjainen.
Arvostelut
95 / 100p. Wine Advocate /RP
95 / 100p. Wine Spectator
93 / 100p. James Suckling
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx