Barbera d'Alba Cascina Nuova 2019
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Viini siirretään pieniin tammitynnyreihin, joista 40 prosenttia on uusia ja 60 prosenttia on peräisin toisesta ja kolmannesta käytöstä, jossa ne kypsyvät 18 kuukautta. Ruostumattomassa teräksesta valmistetuissa tankeissa tapahtuvan dekantoinnin jälkeen viini pullotetaan ilman kirkastusta tai suodatusta.
Täyteläinen, keskitanniininen, mausteinen, luumuinen, tumman kirsikkainen.
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Viini siirretään pieniin tammitynnyreihin, joista 40 prosenttia on uusia ja 60 prosenttia on peräisin toisesta ja kolmannesta käytöstä, jossa ne kypsyvät 18 kuukautta. Ruostumattomassa teräksesta valmistetuissa tankeissa tapahtuvan dekantoinnin jälkeen viini pullotetaan ilman kirkastusta tai suodatusta.
Täyteläinen, keskitanniininen, mausteinen, luumuinen, tumman kirsikkainen.
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Viini siirretään pieniin tammitynnyreihin, joista 40 prosenttia on uusia ja 60 prosenttia on peräisin toisesta ja kolmannesta käytöstä, jossa ne kypsyvät 18 kuukautta. Ruostumattomassa teräksesta valmistetuissa tankeissa tapahtuvan dekantoinnin jälkeen viini pullotetaan ilman kirkastusta tai suodatusta.
Täyteläinen, keskitanniininen, mausteinen, luumuinen, tumman kirsikkainen.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx