Paolo Scavino Barolo 2017
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Kypsytetty ensin neutraaleissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 10 kuukautta ja lisäksi 12 kuukautta suurissa tynnyreissä. Tämän jälkeen yksi vuosi ruostumattomassa teräksessä ja 10 kuukautta pullossa ennen myyntiä.
Täyteläinen, tanniininen, nahkainen, tamminen, marjainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Kypsytetty ensin neutraaleissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 10 kuukautta ja lisäksi 12 kuukautta suurissa tynnyreissä. Tämän jälkeen yksi vuosi ruostumattomassa teräksessä ja 10 kuukautta pullossa ennen myyntiä.
Täyteläinen, tanniininen, nahkainen, tamminen, marjainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Kypsytetty ensin neutraaleissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 10 kuukautta ja lisäksi 12 kuukautta suurissa tynnyreissä. Tämän jälkeen yksi vuosi ruostumattomassa teräksessä ja 10 kuukautta pullossa ennen myyntiä.
Täyteläinen, tanniininen, nahkainen, tamminen, marjainen.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx