Nada Barbaresco Casot 2019
Alue: Barbaresco DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viiniä kypsytetään tynnyreissä (1 000 / 3 000 / 4 000 litraa) 18-20 kuukauden ajan, jonka jälkeen kypsytys jatkuu vielä 7-8 kuukautta pullossa. Poikkeuksellisen hienostunut viini, jota ei koskaan peitä puumaiset sävyt eli tehty perinteisen tuotantotavan mukaisesti.
Alue: Barbaresco DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viiniä kypsytetään tynnyreissä (1 000 / 3 000 / 4 000 litraa) 18-20 kuukauden ajan, jonka jälkeen kypsytys jatkuu vielä 7-8 kuukautta pullossa. Poikkeuksellisen hienostunut viini, jota ei koskaan peitä puumaiset sävyt eli tehty perinteisen tuotantotavan mukaisesti.
Alue: Barbaresco DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viiniä kypsytetään tynnyreissä (1 000 / 3 000 / 4 000 litraa) 18-20 kuukauden ajan, jonka jälkeen kypsytys jatkuu vielä 7-8 kuukautta pullossa. Poikkeuksellisen hienostunut viini, jota ei koskaan peitä puumaiset sävyt eli tehty perinteisen tuotantotavan mukaisesti.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx