Mauro Veglio Barolo Paiagallo 2016
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viini kypsyy tammitynnyreissä, joiden tilavuus on 30 hehtolitraa, yhteensä 24 kuukauden ajan. Kun viini on dekantoitu ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin tankkeihin, se voidaan pullottaa ilman suodatusta tai kirkastusta.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viini kypsyy tammitynnyreissä, joiden tilavuus on 30 hehtolitraa, yhteensä 24 kuukauden ajan. Kun viini on dekantoitu ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin tankkeihin, se voidaan pullottaa ilman suodatusta tai kirkastusta.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viini kypsyy tammitynnyreissä, joiden tilavuus on 30 hehtolitraa, yhteensä 24 kuukauden ajan. Kun viini on dekantoitu ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin tankkeihin, se voidaan pullottaa ilman suodatusta tai kirkastusta.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx