Guido Rivella Langhe Nebbiolo 2019
Alue: Langhe Nebbiolo DOC
Lajike: Nebbiolo 90% Barbera 10%
Kypsytys: Kypsytetään erikseen tammitynnyreissä 6-12 kuukautta, sitten sekoitetaan ja pullotetaan.
Viinitarhat: Montestefanon ja Patriconen kylissä, itäpuolella
Maaperä: Savimainen ja kalkkipitoinen, mutta viileämpi ja kevyempi, mikä antaa viinille hienoutta ja eleganssia
Alue: Langhe Nebbiolo DOC
Lajike: Nebbiolo 90% Barbera 10%
Kypsytys: Kypsytetään erikseen tammitynnyreissä 6-12 kuukautta, sitten sekoitetaan ja pullotetaan.
Viinitarhat: Montestefanon ja Patriconen kylissä, itäpuolella
Maaperä: Savimainen ja kalkkipitoinen, mutta viileämpi ja kevyempi, mikä antaa viinille hienoutta ja eleganssia
Alue: Langhe Nebbiolo DOC
Lajike: Nebbiolo 90% Barbera 10%
Kypsytys: Kypsytetään erikseen tammitynnyreissä 6-12 kuukautta, sitten sekoitetaan ja pullotetaan.
Viinitarhat: Montestefanon ja Patriconen kylissä, itäpuolella
Maaperä: Savimainen ja kalkkipitoinen, mutta viileämpi ja kevyempi, mikä antaa viinille hienoutta ja eleganssia
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Lihapadat ja keskikovat juustot
Reseptejä tulossa:
xxxx