Guido Rivella Langhe Nebbiolo 2019
Alue: Langhe Nebbiolo DOC
Lajike: Nebbiolo 90% Barbera 10%
Kypsytys: Kypsytetään erikseen tammitynnyreissä 6-12 kuukautta, sitten sekoitetaan ja pullotetaan.
Viinitarhat: Montestefano (Patriconesta eli Montestefanon kukkulan itään päin avautuvalta tarhalta sekä Montestefanosta sen etelään ja kaakkoon avautuvalta tarhalta.)
Maaperä: Savimainen ja kalkkipitoinen, mutta viileämpi ja kevyempi, mikä antaa viinille hienoutta ja eleganssia
Lähtötason viini, joka on kuitenkin esimakua siitä, miten hienostuneita pulloja Rivellalla valmistetaan.
Langhe Nebbiolo on sekoitus sisältäen 90 prosenttia Nebbioloa Montestefanon viinitarhalta, jota ei voida luokitella Barbarescoksi sen sijainnin vuoksi, ja 10 prosenttia Barberaa, joka on myös peräisin Montestefanon viinitarhalta lähellä Tanaro-jokea. Viini kypsytetään 10 kuukautta käytetyissä 225 l barrique tynnyreissä ja sen jälkeen 4–6 kuukautta terästankeissa. Hyvinä vuosina valmistetaan noin 3000 pulloa, vaikeampina vuosina jopa 6000 pulloa, koska silloin ei valmisteta Barbaresco cru -viiniä. Guido Rivellan Nebbiolo d'Alba -viini viljellään osittain Montestefanossa ja osittain Patriconessa.
Rypäleet käyvät erikseen ruostumattomassa teräksessä 14–18 päivän ajan ja kypsyvät sitten 6–12 kuukautta puussa. Nebbiolon ja Barberan sekoitusta Guido käytti säännöllisesti myös Gajalla sillä Barbera antoi Nebbiololle lisää nostetta ja voimaa
Alue: Langhe Nebbiolo DOC
Lajike: Nebbiolo 90% Barbera 10%
Kypsytys: Kypsytetään erikseen tammitynnyreissä 6-12 kuukautta, sitten sekoitetaan ja pullotetaan.
Viinitarhat: Montestefano (Patriconesta eli Montestefanon kukkulan itään päin avautuvalta tarhalta sekä Montestefanosta sen etelään ja kaakkoon avautuvalta tarhalta.)
Maaperä: Savimainen ja kalkkipitoinen, mutta viileämpi ja kevyempi, mikä antaa viinille hienoutta ja eleganssia
Lähtötason viini, joka on kuitenkin esimakua siitä, miten hienostuneita pulloja Rivellalla valmistetaan.
Langhe Nebbiolo on sekoitus sisältäen 90 prosenttia Nebbioloa Montestefanon viinitarhalta, jota ei voida luokitella Barbarescoksi sen sijainnin vuoksi, ja 10 prosenttia Barberaa, joka on myös peräisin Montestefanon viinitarhalta lähellä Tanaro-jokea. Viini kypsytetään 10 kuukautta käytetyissä 225 l barrique tynnyreissä ja sen jälkeen 4–6 kuukautta terästankeissa. Hyvinä vuosina valmistetaan noin 3000 pulloa, vaikeampina vuosina jopa 6000 pulloa, koska silloin ei valmisteta Barbaresco cru -viiniä. Guido Rivellan Nebbiolo d'Alba -viini viljellään osittain Montestefanossa ja osittain Patriconessa.
Rypäleet käyvät erikseen ruostumattomassa teräksessä 14–18 päivän ajan ja kypsyvät sitten 6–12 kuukautta puussa. Nebbiolon ja Barberan sekoitusta Guido käytti säännöllisesti myös Gajalla sillä Barbera antoi Nebbiololle lisää nostetta ja voimaa
Alue: Langhe Nebbiolo DOC
Lajike: Nebbiolo 90% Barbera 10%
Kypsytys: Kypsytetään erikseen tammitynnyreissä 6-12 kuukautta, sitten sekoitetaan ja pullotetaan.
Viinitarhat: Montestefano (Patriconesta eli Montestefanon kukkulan itään päin avautuvalta tarhalta sekä Montestefanosta sen etelään ja kaakkoon avautuvalta tarhalta.)
Maaperä: Savimainen ja kalkkipitoinen, mutta viileämpi ja kevyempi, mikä antaa viinille hienoutta ja eleganssia
Lähtötason viini, joka on kuitenkin esimakua siitä, miten hienostuneita pulloja Rivellalla valmistetaan.
Langhe Nebbiolo on sekoitus sisältäen 90 prosenttia Nebbioloa Montestefanon viinitarhalta, jota ei voida luokitella Barbarescoksi sen sijainnin vuoksi, ja 10 prosenttia Barberaa, joka on myös peräisin Montestefanon viinitarhalta lähellä Tanaro-jokea. Viini kypsytetään 10 kuukautta käytetyissä 225 l barrique tynnyreissä ja sen jälkeen 4–6 kuukautta terästankeissa. Hyvinä vuosina valmistetaan noin 3000 pulloa, vaikeampina vuosina jopa 6000 pulloa, koska silloin ei valmisteta Barbaresco cru -viiniä. Guido Rivellan Nebbiolo d'Alba -viini viljellään osittain Montestefanossa ja osittain Patriconessa.
Rypäleet käyvät erikseen ruostumattomassa teräksessä 14–18 päivän ajan ja kypsyvät sitten 6–12 kuukautta puussa. Nebbiolon ja Barberan sekoitusta Guido käytti säännöllisesti myös Gajalla sillä Barbera antoi Nebbiololle lisää nostetta ja voimaa
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Lihapadat ja keskikovat juustot
Reseptejä tulossa:
xxxx