Guido Rivella Barbera d'Alba 2019
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: Barbera 100%
Kypstys: Kypsytetty pienissä vanhoissa puisissa tynnyreissä 6 kuukautta ja sitten pulloissa.
Viinitarhat: Montestefanon kukkulalta (0,58 hehtaaria) Patriconesta eli tarhalta, joka on kukkulan itään avautuvalla rinteellä.
Maaperä: savimainen, kalkkipitoinen, syvä maapohja jossa kevyet hiekkakerrostukset, jotka tekevät viinistä pehmeämmän, tyylikkäämmän ja mausteisemman.
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: Barbera 100%
Kypstys: Kypsytetty pienissä vanhoissa puisissa tynnyreissä 6 kuukautta ja sitten pulloissa.
Viinitarhat: Montestefanon kukkulalta (0,58 hehtaaria) Patriconesta eli tarhalta, joka on kukkulan itään avautuvalla rinteellä.
Maaperä: savimainen, kalkkipitoinen, syvä maapohja jossa kevyet hiekkakerrostukset, jotka tekevät viinistä pehmeämmän, tyylikkäämmän ja mausteisemman.
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: Barbera 100%
Kypstys: Kypsytetty pienissä vanhoissa puisissa tynnyreissä 6 kuukautta ja sitten pulloissa.
Viinitarhat: Montestefanon kukkulalta (0,58 hehtaaria) Patriconesta eli tarhalta, joka on kukkulan itään avautuvalla rinteellä.
Maaperä: savimainen, kalkkipitoinen, syvä maapohja jossa kevyet hiekkakerrostukset, jotka tekevät viinistä pehmeämmän, tyylikkäämmän ja mausteisemman.
Erityistä
Guido Rivella oli vuosikymmeniä Angelo Gajan viinintekijänä. Nyt hänellä on tyttärensä kanssa pieni tila Barbarescossa. Tämä Barbera on peräisin Barbarescon viinitarhan "Cole" vieressä sijaitsevalta o,54ha. kokoiselta viinitarhalta.
Ruokasuositus
Tummassa metsäsieniliemessä haudutettu Osso Bucco