Guido Rivella Barbaresco Montestefano 2017
Alue: Barbaresco DOCG 'Montestefano'
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Malolaktinen käyminen ja kypsytys erikokoisissa puisissa tynnyreissä/sammioissa (barriques, tonneaux ja pienet tynnyrit) 14/18 kuukautta, sitten pullossa muutama kuukausi ennen julkaisua.
Viinitarhat: 0,37 hehtaaria täysin etelään näkyvillä Montestefanon kylän parhaalla paikalla.
Maaperä: Savimainen, kalkkipitoinen, runsas ja jyrkkä. Antaa viinille tärkeän tanniinisen koostumuksen ja hienostuneisuuden.
Alue: Barbaresco DOCG 'Montestefano'
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Malolaktinen käyminen ja kypsytys erikokoisissa puisissa tynnyreissä/sammioissa (barriques, tonneaux ja pienet tynnyrit) 14/18 kuukautta, sitten pullossa muutama kuukausi ennen julkaisua.
Viinitarhat: 0,37 hehtaaria täysin etelään näkyvillä Montestefanon kylän parhaalla paikalla.
Maaperä: Savimainen, kalkkipitoinen, runsas ja jyrkkä. Antaa viinille tärkeän tanniinisen koostumuksen ja hienostuneisuuden.
Alue: Barbaresco DOCG 'Montestefano'
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Malolaktinen käyminen ja kypsytys erikokoisissa puisissa tynnyreissä/sammioissa (barriques, tonneaux ja pienet tynnyrit) 14/18 kuukautta, sitten pullossa muutama kuukausi ennen julkaisua.
Viinitarhat: 0,37 hehtaaria täysin etelään näkyvillä Montestefanon kylän parhaalla paikalla.
Maaperä: Savimainen, kalkkipitoinen, runsas ja jyrkkä. Antaa viinille tärkeän tanniinisen koostumuksen ja hienostuneisuuden.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Grillattu punainen liha
Reseptejä tulossa:
xxxx