Guido Rivella Barbaresco 2019
Alue: Barbaresco DOCG
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Malolaktinen käyminen ja kypsytys erikokoisissa puisissa tynnyreissä/sammioissa (barriques, tonneaux ja pienet tynnyrit) 14/18 kuukautta, sitten pullossa muutama kuukausi ennen julkaisua.
Viinitarhat: 0,62 hehtaaria Sori Montestefanon, Patriconen ja Bibinetin kylissä etelään ja kaakkoon
Maaperä: Savimainen, kalkkipitoinen ja jyrkkä (etelä); viileämpi ja vähemmän jyrkkä (kaakkoon), mikä antaa viinille tanniinisen rakenteen ja eleganssia.
Alue: Barbaresco DOCG
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Malolaktinen käyminen ja kypsytys erikokoisissa puisissa tynnyreissä/sammioissa (barriques, tonneaux ja pienet tynnyrit) 14/18 kuukautta, sitten pullossa muutama kuukausi ennen julkaisua.
Viinitarhat: 0,62 hehtaaria Sori Montestefanon, Patriconen ja Bibinetin kylissä etelään ja kaakkoon
Maaperä: Savimainen, kalkkipitoinen ja jyrkkä (etelä); viileämpi ja vähemmän jyrkkä (kaakkoon), mikä antaa viinille tanniinisen rakenteen ja eleganssia.
Alue: Barbaresco DOCG
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Malolaktinen käyminen ja kypsytys erikokoisissa puisissa tynnyreissä/sammioissa (barriques, tonneaux ja pienet tynnyrit) 14/18 kuukautta, sitten pullossa muutama kuukausi ennen julkaisua.
Viinitarhat: 0,62 hehtaaria Sori Montestefanon, Patriconen ja Bibinetin kylissä etelään ja kaakkoon
Maaperä: Savimainen, kalkkipitoinen ja jyrkkä (etelä); viileämpi ja vähemmän jyrkkä (kaakkoon), mikä antaa viinille tanniinisen rakenteen ja eleganssia.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Kovat ja keskikovat juustot
Reseptejä tulossa:
xxxx