Fenocchio Barolo Bussia 2018
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: 6 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa, 30 kuukautta suurikokoisissa slaavilaisissa tammitynnyreissä (35-50 hl) ja peräkkäinen kypsytys pullossa.
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, hapankirsikkainen, karpaloinen, puolukkainen, yrttinen, kevyen paahteinen, pitkä.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: 6 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa, 30 kuukautta suurikokoisissa slaavilaisissa tammitynnyreissä (35-50 hl) ja peräkkäinen kypsytys pullossa.
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, hapankirsikkainen, karpaloinen, puolukkainen, yrttinen, kevyen paahteinen, pitkä.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: 6 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa, 30 kuukautta suurikokoisissa slaavilaisissa tammitynnyreissä (35-50 hl) ja peräkkäinen kypsytys pullossa.
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, hapankirsikkainen, karpaloinen, puolukkainen, yrttinen, kevyen paahteinen, pitkä.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx