Fratelli Alessandria Barolo Gramolere 2018
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: 3 vuotta 20 - 40 hehtolitraa slaavilaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä, 2 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa sekä vähintään 6 kuukautta vaakatasossa olevissa pulloissa.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: 3 vuotta 20 - 40 hehtolitraa slaavilaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä, 2 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa sekä vähintään 6 kuukautta vaakatasossa olevissa pulloissa.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: 3 vuotta 20 - 40 hehtolitraa slaavilaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä, 2 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa sekä vähintään 6 kuukautta vaakatasossa olevissa pulloissa.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx