Fratelli Alessandria Barolo Comune di Verduno 2018
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Noin 3 vuotta 20 - 40 hehtolitran slaavilaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä. 2 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa sekä vähintään 6 kuukautta vaakatasoon asetetuissa pulloissa.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Noin 3 vuotta 20 - 40 hehtolitran slaavilaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä. 2 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa sekä vähintään 6 kuukautta vaakatasoon asetetuissa pulloissa.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Noin 3 vuotta 20 - 40 hehtolitran slaavilaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä. 2 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa sekä vähintään 6 kuukautta vaakatasoon asetetuissa pulloissa.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx