Franco Conterno na Punta Brut nature VSQ 2019
Alue: Metodo Classico Brut Nature VSQ / Piemonte
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Viini kypsyy ensin kellarissa: 6 kuukautta puutynnyreissä. Tämän jälkeen tapahtuu toinen käyminen pulloissa. Metodo Classico vaatimusten mukaisesti, viini lepää sakan päällä seuraavat vuodet ja vähintään 40 kuukautta.
Alue: Metodo Classico Brut Nature VSQ / Piemonte
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Viini kypsyy ensin kellarissa: 6 kuukautta puutynnyreissä. Tämän jälkeen tapahtuu toinen käyminen pulloissa. Metodo Classico vaatimusten mukaisesti, viini lepää sakan päällä seuraavat vuodet ja vähintään 40 kuukautta.
Alue: Metodo Classico Brut Nature VSQ / Piemonte
Lajike: Nebbiolo 100%
Kypsytys: Viini kypsyy ensin kellarissa: 6 kuukautta puutynnyreissä. Tämän jälkeen tapahtuu toinen käyminen pulloissa. Metodo Classico vaatimusten mukaisesti, viini lepää sakan päällä seuraavat vuodet ja vähintään 40 kuukautta.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx