Franco Conterno Barolo Bussia Riserva 2014
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään ensin 3-5 kuukautta terästankeissa ja se käy läpi malolaktisen käymisen. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä (tilavuus 45/50 hl) 48 kuukauden ajan ja lopuksi pullossa: 12 kuukautta.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään ensin 3-5 kuukautta terästankeissa ja se käy läpi malolaktisen käymisen. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä (tilavuus 45/50 hl) 48 kuukauden ajan ja lopuksi pullossa: 12 kuukautta.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään ensin 3-5 kuukautta terästankeissa ja se käy läpi malolaktisen käymisen. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä (tilavuus 45/50 hl) 48 kuukauden ajan ja lopuksi pullossa: 12 kuukautta.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx