Franco Conterno Barolo Bussia Riserva 2014

67,50 €

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään ensin 3-5 kuukautta terästankeissa ja se käy läpi malolaktisen käymisen. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä (tilavuus 45/50 hl) 48 kuukauden ajan ja lopuksi pullossa: 12 kuukautta.

Määrä:
Lisää ostoskoriin

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään ensin 3-5 kuukautta terästankeissa ja se käy läpi malolaktisen käymisen. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä (tilavuus 45/50 hl) 48 kuukauden ajan ja lopuksi pullossa: 12 kuukautta.

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään ensin 3-5 kuukautta terästankeissa ja se käy läpi malolaktisen käymisen. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä (tilavuus 45/50 hl) 48 kuukauden ajan ja lopuksi pullossa: 12 kuukautta.

 

Arvostelut

  • Tulossa

Ruokasuositus

  • Tulossa

Reseptejä tulossa:

xxxx