Franco Conterno Barolo Panerole 2017
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Uusi viini pidetään ensin 1-3 kuukautta terästankeissa, joissa tapahtuu malolaktinen käyminen. Tämän jälkeen viini siirretään keskikokoisiin slaavilaisiin tammitynnyreihin (25/30 hl), joissa se kypsyy 30 kuukautta. Lisäksi viini kypsyy 12 kuukautta pulloissa.
Täyteläinen, tanniininen, aromikas, tumman kirsikkainen, mustaherukkainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Uusi viini pidetään ensin 1-3 kuukautta terästankeissa, joissa tapahtuu malolaktinen käyminen. Tämän jälkeen viini siirretään keskikokoisiin slaavilaisiin tammitynnyreihin (25/30 hl), joissa se kypsyy 30 kuukautta. Lisäksi viini kypsyy 12 kuukautta pulloissa.
Täyteläinen, tanniininen, aromikas, tumman kirsikkainen, mustaherukkainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Uusi viini pidetään ensin 1-3 kuukautta terästankeissa, joissa tapahtuu malolaktinen käyminen. Tämän jälkeen viini siirretään keskikokoisiin slaavilaisiin tammitynnyreihin (25/30 hl), joissa se kypsyy 30 kuukautta. Lisäksi viini kypsyy 12 kuukautta pulloissa.
Täyteläinen, tanniininen, aromikas, tumman kirsikkainen, mustaherukkainen.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx