Franco Conterno Barolo Panerole 2017

29,90 €

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Uusi viini pidetään ensin 1-3 kuukautta terästankeissa, joissa tapahtuu malolaktinen käyminen. Tämän jälkeen viini siirretään keskikokoisiin slaavilaisiin tammitynnyreihin (25/30 hl), joissa se kypsyy 30 kuukautta. Lisäksi viini kypsyy 12 kuukautta pulloissa.

Täyteläinen, tanniininen, aromikas, tumman kirsikkainen, mustaherukkainen.

Määrä:
Lisää ostoskoriin

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Uusi viini pidetään ensin 1-3 kuukautta terästankeissa, joissa tapahtuu malolaktinen käyminen. Tämän jälkeen viini siirretään keskikokoisiin slaavilaisiin tammitynnyreihin (25/30 hl), joissa se kypsyy 30 kuukautta. Lisäksi viini kypsyy 12 kuukautta pulloissa.

Täyteläinen, tanniininen, aromikas, tumman kirsikkainen, mustaherukkainen.

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Uusi viini pidetään ensin 1-3 kuukautta terästankeissa, joissa tapahtuu malolaktinen käyminen. Tämän jälkeen viini siirretään keskikokoisiin slaavilaisiin tammitynnyreihin (25/30 hl), joissa se kypsyy 30 kuukautta. Lisäksi viini kypsyy 12 kuukautta pulloissa.

Täyteläinen, tanniininen, aromikas, tumman kirsikkainen, mustaherukkainen.

 

Arvostelut

  • Tulossa

Ruokasuositus

  • Tulossa

Reseptejä tulossa:

xxxx