Franco Conterno Barolo Chinato 2014 0.5l. plo

37,10 €

Tyyppi: Barolo Chinato

Lajike: Tuote tehdään Barolo Bussia Riserva-viiniin.

Kypsytys kellarissa: yrttejä ja mausteita lisätään viiniin jota pidetään noin 20 °C:n lämpötilassa noin kuukauden ajan, minkä jälkeen infuusio kylmästabiloidaan, pullotetaan ja se on valmis nautittavaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: väriltään tiilenpunainen, granaatinpunainen ei kovin intensiivinen ja oranssinpunaiseen sävyyn taipuvainen. Tuoksu on intensiivinen, ja siinä on hentoja barolo- ja kiniini vivahteita.

Ainesosat: Barolo reserve, kikiinikaarna, gentian, bergamerenmarja, kukat, inkivääri, kiinalainen calisaya, limetin kukka, muskottipähkinä, talvi- ja talviherkku salvia, salvia, valkopippuri, karvapuu, anis, korianteri, neilikka, tonkapapu, appelsiini, lakritsi, ruusu, absintti.

Tarjoilulämpötila: huoneenlämmössä tai hieman jäähdytettynä (15 °C).

Määrä:
Lisää ostoskoriin

Tyyppi: Barolo Chinato

Lajike: Tuote tehdään Barolo Bussia Riserva-viiniin.

Kypsytys kellarissa: yrttejä ja mausteita lisätään viiniin jota pidetään noin 20 °C:n lämpötilassa noin kuukauden ajan, minkä jälkeen infuusio kylmästabiloidaan, pullotetaan ja se on valmis nautittavaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: väriltään tiilenpunainen, granaatinpunainen ei kovin intensiivinen ja oranssinpunaiseen sävyyn taipuvainen. Tuoksu on intensiivinen, ja siinä on hentoja barolo- ja kiniini vivahteita.

Ainesosat: Barolo reserve, kikiinikaarna, gentian, bergamerenmarja, kukat, inkivääri, kiinalainen calisaya, limetin kukka, muskottipähkinä, talvi- ja talviherkku salvia, salvia, valkopippuri, karvapuu, anis, korianteri, neilikka, tonkapapu, appelsiini, lakritsi, ruusu, absintti.

Tarjoilulämpötila: huoneenlämmössä tai hieman jäähdytettynä (15 °C).

Tyyppi: Barolo Chinato

Lajike: Tuote tehdään Barolo Bussia Riserva-viiniin.

Kypsytys kellarissa: yrttejä ja mausteita lisätään viiniin jota pidetään noin 20 °C:n lämpötilassa noin kuukauden ajan, minkä jälkeen infuusio kylmästabiloidaan, pullotetaan ja se on valmis nautittavaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: väriltään tiilenpunainen, granaatinpunainen ei kovin intensiivinen ja oranssinpunaiseen sävyyn taipuvainen. Tuoksu on intensiivinen, ja siinä on hentoja barolo- ja kiniini vivahteita.

Ainesosat: Barolo reserve, kikiinikaarna, gentian, bergamerenmarja, kukat, inkivääri, kiinalainen calisaya, limetin kukka, muskottipähkinä, talvi- ja talviherkku salvia, salvia, valkopippuri, karvapuu, anis, korianteri, neilikka, tonkapapu, appelsiini, lakritsi, ruusu, absintti.

Tarjoilulämpötila: huoneenlämmössä tai hieman jäähdytettynä (15 °C).

 

Arvostelut

Ruokasuositus

  • Tulossa

Reseptejä tulossa:

xxxx