Franco Conterno Barolo Chinato 2014 0.5l. plo
Tyyppi: Barolo Chinato
Lajike: Tuote tehdään Barolo Bussia Riserva-viiniin.
Kypsytys kellarissa: yrttejä ja mausteita lisätään viiniin jota pidetään noin 20 °C:n lämpötilassa noin kuukauden ajan, minkä jälkeen infuusio kylmästabiloidaan, pullotetaan ja se on valmis nautittavaksi.
Aistinvaraiset ominaisuudet: väriltään tiilenpunainen, granaatinpunainen ei kovin intensiivinen ja oranssinpunaiseen sävyyn taipuvainen. Tuoksu on intensiivinen, ja siinä on hentoja barolo- ja kiniini vivahteita.
Ainesosat: Barolo reserve, kikiinikaarna, gentian, bergamerenmarja, kukat, inkivääri, kiinalainen calisaya, limetin kukka, muskottipähkinä, talvi- ja talviherkku salvia, salvia, valkopippuri, karvapuu, anis, korianteri, neilikka, tonkapapu, appelsiini, lakritsi, ruusu, absintti.
Tarjoilulämpötila: huoneenlämmössä tai hieman jäähdytettynä (15 °C).
Tyyppi: Barolo Chinato
Lajike: Tuote tehdään Barolo Bussia Riserva-viiniin.
Kypsytys kellarissa: yrttejä ja mausteita lisätään viiniin jota pidetään noin 20 °C:n lämpötilassa noin kuukauden ajan, minkä jälkeen infuusio kylmästabiloidaan, pullotetaan ja se on valmis nautittavaksi.
Aistinvaraiset ominaisuudet: väriltään tiilenpunainen, granaatinpunainen ei kovin intensiivinen ja oranssinpunaiseen sävyyn taipuvainen. Tuoksu on intensiivinen, ja siinä on hentoja barolo- ja kiniini vivahteita.
Ainesosat: Barolo reserve, kikiinikaarna, gentian, bergamerenmarja, kukat, inkivääri, kiinalainen calisaya, limetin kukka, muskottipähkinä, talvi- ja talviherkku salvia, salvia, valkopippuri, karvapuu, anis, korianteri, neilikka, tonkapapu, appelsiini, lakritsi, ruusu, absintti.
Tarjoilulämpötila: huoneenlämmössä tai hieman jäähdytettynä (15 °C).
Tyyppi: Barolo Chinato
Lajike: Tuote tehdään Barolo Bussia Riserva-viiniin.
Kypsytys kellarissa: yrttejä ja mausteita lisätään viiniin jota pidetään noin 20 °C:n lämpötilassa noin kuukauden ajan, minkä jälkeen infuusio kylmästabiloidaan, pullotetaan ja se on valmis nautittavaksi.
Aistinvaraiset ominaisuudet: väriltään tiilenpunainen, granaatinpunainen ei kovin intensiivinen ja oranssinpunaiseen sävyyn taipuvainen. Tuoksu on intensiivinen, ja siinä on hentoja barolo- ja kiniini vivahteita.
Ainesosat: Barolo reserve, kikiinikaarna, gentian, bergamerenmarja, kukat, inkivääri, kiinalainen calisaya, limetin kukka, muskottipähkinä, talvi- ja talviherkku salvia, salvia, valkopippuri, karvapuu, anis, korianteri, neilikka, tonkapapu, appelsiini, lakritsi, ruusu, absintti.
Tarjoilulämpötila: huoneenlämmössä tai hieman jäähdytettynä (15 °C).
Arvostelut
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx