Franco Conterno Barbera D'Alba Superiore Bricco Torta 2018
Alue: Barbera d’Alba Superiore DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään ensin 4 kuukautta terästankeissa; joista se siirretään 600 litran ranskalaisiin tammitynnyreihin, joissa se vanhenee 18 kuukautta ennen pullotusta. Viini kypsyy lisäksi 12 kuukautta pulloissa.
Alue: Barbera d’Alba Superiore DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään ensin 4 kuukautta terästankeissa; joista se siirretään 600 litran ranskalaisiin tammitynnyreihin, joissa se vanhenee 18 kuukautta ennen pullotusta. Viini kypsyy lisäksi 12 kuukautta pulloissa.
Alue: Barbera d’Alba Superiore DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään ensin 4 kuukautta terästankeissa; joista se siirretään 600 litran ranskalaisiin tammitynnyreihin, joissa se vanhenee 18 kuukautta ennen pullotusta. Viini kypsyy lisäksi 12 kuukautta pulloissa.
Arvostelut
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx