Franco Conterno Barbera d'Alba Superiore Cascina Sciulun 2021
Alue: Barbera d'Alba Superiore Doc
Lajike: Barbera
Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään 4 kuukautta terästankeissa sekä tämän jälkeen slaavilaisissa tammitynnyreissä (20-25 hehtolitraa) 12 kuukautta ennen kuin se pullotetaan. Viini kypsyy vielä pulloissa 6 kuukautta.
Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kukkainen, mausteinen.
Alue: Barbera d'Alba Superiore Doc
Lajike: Barbera
Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään 4 kuukautta terästankeissa sekä tämän jälkeen slaavilaisissa tammitynnyreissä (20-25 hehtolitraa) 12 kuukautta ennen kuin se pullotetaan. Viini kypsyy vielä pulloissa 6 kuukautta.
Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kukkainen, mausteinen.
Alue: Barbera d'Alba Superiore Doc
Lajike: Barbera
Kypsytys: Uutta viiniä kypsytetään 4 kuukautta terästankeissa sekä tämän jälkeen slaavilaisissa tammitynnyreissä (20-25 hehtolitraa) 12 kuukautta ennen kuin se pullotetaan. Viini kypsyy vielä pulloissa 6 kuukautta.
Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kukkainen, mausteinen.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx