E. Pira & Figli Chiara Boschis - Langhe Nebbiolo 2019/20

35,50 €

Alue: Langhe Nebbiolo DOC

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Kypsytetty noin 14 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja vähintään 2 kuukautta pullossa.

Tämä viini on nuorekas versio Nebbiolosta, samasta rypälelajikkeesta kuin alueen kuuluisin viini, Barolo. Tämän Nebbiolo d'Alba -viinin valmistukseen on käytetty joitakin Monforte d'Albassa sijaitsevan Raveran viinitarhan nuorempia viiniköynnöksiä. Kyseisen viinitarhan ja terroirin ainutlaatuiset ominaisuudet tulevat parhaiten esiin, kun viini kypsytetään pienissä tammitynnyreissä, jolloin siitä tulee lempeämpi ja herkempi viini - täydellinen tasapaino eleganssin ja rakenteen välillä. Tuoksun tyylikkäät punaisten hedelmien aromit väistyvät kuivan samettisten tanniinien tieltä.

Tuotettujen pullojen määrä: 7 700 pulloa

Tuotantoalue: San Giuseppe (Ravera) Monforte d'Albassa.

Korkeus merenpinnasta: Korkeus: 400 metriä merenpinnan yläpuolella.

Viiniköynnösten ikä: 15 vuotta

Sato: 2 500 - 4 000 kg/ha.

Viininviljely: Käyminen ja maserointi ruostumattomissa terästankeissa 6-10 päivän ajan, lämpötila noin 18-20 °C malolaktisen käymisen edistämiseksi.

Jalostus: Kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan, kevyesti suodatettu.

Alkoholipitoisuus: 14.0%

Happamuus: 5,38 g/l

Maaperä: Kalkkipitoinen savi

Sadonkorjuu: Lokakuun puoliväli

Ensimmäinen vuosikerta: 2009

Määrä:
Lisää ostoskoriin

Alue: Langhe Nebbiolo DOC

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Kypsytetty noin 14 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja vähintään 2 kuukautta pullossa.

Tämä viini on nuorekas versio Nebbiolosta, samasta rypälelajikkeesta kuin alueen kuuluisin viini, Barolo. Tämän Nebbiolo d'Alba -viinin valmistukseen on käytetty joitakin Monforte d'Albassa sijaitsevan Raveran viinitarhan nuorempia viiniköynnöksiä. Kyseisen viinitarhan ja terroirin ainutlaatuiset ominaisuudet tulevat parhaiten esiin, kun viini kypsytetään pienissä tammitynnyreissä, jolloin siitä tulee lempeämpi ja herkempi viini - täydellinen tasapaino eleganssin ja rakenteen välillä. Tuoksun tyylikkäät punaisten hedelmien aromit väistyvät kuivan samettisten tanniinien tieltä.

Tuotettujen pullojen määrä: 7 700 pulloa

Tuotantoalue: San Giuseppe (Ravera) Monforte d'Albassa.

Korkeus merenpinnasta: Korkeus: 400 metriä merenpinnan yläpuolella.

Viiniköynnösten ikä: 15 vuotta

Sato: 2 500 - 4 000 kg/ha.

Viininviljely: Käyminen ja maserointi ruostumattomissa terästankeissa 6-10 päivän ajan, lämpötila noin 18-20 °C malolaktisen käymisen edistämiseksi.

Jalostus: Kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan, kevyesti suodatettu.

Alkoholipitoisuus: 14.0%

Happamuus: 5,38 g/l

Maaperä: Kalkkipitoinen savi

Sadonkorjuu: Lokakuun puoliväli

Ensimmäinen vuosikerta: 2009

Alue: Langhe Nebbiolo DOC

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Kypsytetty noin 14 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja vähintään 2 kuukautta pullossa.

Tämä viini on nuorekas versio Nebbiolosta, samasta rypälelajikkeesta kuin alueen kuuluisin viini, Barolo. Tämän Nebbiolo d'Alba -viinin valmistukseen on käytetty joitakin Monforte d'Albassa sijaitsevan Raveran viinitarhan nuorempia viiniköynnöksiä. Kyseisen viinitarhan ja terroirin ainutlaatuiset ominaisuudet tulevat parhaiten esiin, kun viini kypsytetään pienissä tammitynnyreissä, jolloin siitä tulee lempeämpi ja herkempi viini - täydellinen tasapaino eleganssin ja rakenteen välillä. Tuoksun tyylikkäät punaisten hedelmien aromit väistyvät kuivan samettisten tanniinien tieltä.

Tuotettujen pullojen määrä: 7 700 pulloa

Tuotantoalue: San Giuseppe (Ravera) Monforte d'Albassa.

Korkeus merenpinnasta: Korkeus: 400 metriä merenpinnan yläpuolella.

Viiniköynnösten ikä: 15 vuotta

Sato: 2 500 - 4 000 kg/ha.

Viininviljely: Käyminen ja maserointi ruostumattomissa terästankeissa 6-10 päivän ajan, lämpötila noin 18-20 °C malolaktisen käymisen edistämiseksi.

Jalostus: Kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan, kevyesti suodatettu.

Alkoholipitoisuus: 14.0%

Happamuus: 5,38 g/l

Maaperä: Kalkkipitoinen savi

Sadonkorjuu: Lokakuun puoliväli

Ensimmäinen vuosikerta: 2009

 

Arvostelut

  • Tulossa

Ruokasuositus

  • Tulossa

Reseptejä tulossa:

xxxx