E. Pira & Figli Chiara Boschis - Barolo Cannubi 2017

93,50 €

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: 24 kuukauden kypsytys kevyesti paahdetuissa 30 % uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Vuosi pulloissa.

Maaperän koostumuksen (täydellisesti yhdistetty sekoitus tortonialaista ja helvetialaista maaperää, jossa on erityisen paljon hiekkaa) ja ihanteellisen etelään suuntautuvan viinitarhan ansiosta Chiara pystyy tuottamaan poikkeuksellisen harmonista viiniä Cannubista. Siis tarhalta joka on Barolon tunnetuin Cru-viinitarha. Tämä on kuninkaallinen viini, jonka tuoksussa on lukemattomia mausteiden ja kypsien hedelmien makeita tuoksuja, joihin liittyy tälle ainutlaatuiselle viinitarhalle tyypillisiä balsamisia (minttu ja eukalyptus) vivahteita. Maku on voimakas rakenteeltaan ja tanniinisuudeltaan, ja sitä täydentää pitkä ja elegantti loppu.

Tuotettujen pullojen määrä:

3 300 pulloa

Tuotantoalue:

Barolon kylässä sijaitseva kuuluisa Cannubi Cru.

Korkeus merenpinnasta: Korkeus: 300 metriä merenpinnan yläpuolella.

Viiniköynnösten ikä: 30 vuotta

Tuotto: 1 000 - 1 600 kg/ha.

Viininviljely: Käyminen ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotussa lämpötilassa, päivittäiset tyhjennykset ja pumppaukset.

Jalostus: 24 kuukauden kypsytys kevyesti paahdetuissa 30 % uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Alkoholipitoisuus: 14.0%

Happamuus: 6,25 g/l

Maaperä: Sant'Agatan mergel fossiileja ja hiekan osuutta.

Sadonkorjuu: Lokakuun puoliväli

Ensimmäinen vuosikerta: 1990

Määrä:
Lisää ostoskoriin

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: 24 kuukauden kypsytys kevyesti paahdetuissa 30 % uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Vuosi pulloissa.

Maaperän koostumuksen (täydellisesti yhdistetty sekoitus tortonialaista ja helvetialaista maaperää, jossa on erityisen paljon hiekkaa) ja ihanteellisen etelään suuntautuvan viinitarhan ansiosta Chiara pystyy tuottamaan poikkeuksellisen harmonista viiniä Cannubista. Siis tarhalta joka on Barolon tunnetuin Cru-viinitarha. Tämä on kuninkaallinen viini, jonka tuoksussa on lukemattomia mausteiden ja kypsien hedelmien makeita tuoksuja, joihin liittyy tälle ainutlaatuiselle viinitarhalle tyypillisiä balsamisia (minttu ja eukalyptus) vivahteita. Maku on voimakas rakenteeltaan ja tanniinisuudeltaan, ja sitä täydentää pitkä ja elegantti loppu.

Tuotettujen pullojen määrä:

3 300 pulloa

Tuotantoalue:

Barolon kylässä sijaitseva kuuluisa Cannubi Cru.

Korkeus merenpinnasta: Korkeus: 300 metriä merenpinnan yläpuolella.

Viiniköynnösten ikä: 30 vuotta

Tuotto: 1 000 - 1 600 kg/ha.

Viininviljely: Käyminen ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotussa lämpötilassa, päivittäiset tyhjennykset ja pumppaukset.

Jalostus: 24 kuukauden kypsytys kevyesti paahdetuissa 30 % uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Alkoholipitoisuus: 14.0%

Happamuus: 6,25 g/l

Maaperä: Sant'Agatan mergel fossiileja ja hiekan osuutta.

Sadonkorjuu: Lokakuun puoliväli

Ensimmäinen vuosikerta: 1990

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: 24 kuukauden kypsytys kevyesti paahdetuissa 30 % uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Vuosi pulloissa.

Maaperän koostumuksen (täydellisesti yhdistetty sekoitus tortonialaista ja helvetialaista maaperää, jossa on erityisen paljon hiekkaa) ja ihanteellisen etelään suuntautuvan viinitarhan ansiosta Chiara pystyy tuottamaan poikkeuksellisen harmonista viiniä Cannubista. Siis tarhalta joka on Barolon tunnetuin Cru-viinitarha. Tämä on kuninkaallinen viini, jonka tuoksussa on lukemattomia mausteiden ja kypsien hedelmien makeita tuoksuja, joihin liittyy tälle ainutlaatuiselle viinitarhalle tyypillisiä balsamisia (minttu ja eukalyptus) vivahteita. Maku on voimakas rakenteeltaan ja tanniinisuudeltaan, ja sitä täydentää pitkä ja elegantti loppu.

Tuotettujen pullojen määrä:

3 300 pulloa

Tuotantoalue:

Barolon kylässä sijaitseva kuuluisa Cannubi Cru.

Korkeus merenpinnasta: Korkeus: 300 metriä merenpinnan yläpuolella.

Viiniköynnösten ikä: 30 vuotta

Tuotto: 1 000 - 1 600 kg/ha.

Viininviljely: Käyminen ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotussa lämpötilassa, päivittäiset tyhjennykset ja pumppaukset.

Jalostus: 24 kuukauden kypsytys kevyesti paahdetuissa 30 % uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Alkoholipitoisuus: 14.0%

Happamuus: 6,25 g/l

Maaperä: Sant'Agatan mergel fossiileja ja hiekan osuutta.

Sadonkorjuu: Lokakuun puoliväli

Ensimmäinen vuosikerta: 1990

 

Arvostelut

  • Vinous 95 /100p. 2017

  • Wine Advocate 95 /100p. 2018

Ruokasuositus

  • Tulossa

Reseptejä tulossa:

xxxx