E. Pira & Figli Chiara Boschis - Barbera d'Alba Superiore 2019/20
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: 100% Barbera
Kypsytys: Kypsytetty noin 16 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja noin 2-3 kuukautta pullossa.
Tuotettujen pullojen määrä: 8 700 pulloa.
Tuotantoalue: Borgata Conterni (Mosconi), San Giuseppe (Ravera) Monforte d'Albassa ja (Gabutti) Serralunga d'Albassa.
Maaperä: Tertiäärikauden savi-kalkkimalmia.
Tämän viinin rypäleet ovat peräisin Monforte d'Albassa ja Serralungassa sijaitsevilta luonnonmukaisilta Mosconin, Raveran ja Gabutin viinitarhoilta jotka ovat noin 350 metrin korkeudessa.
Korkeus merenpinnasta: 350 m
Viiniköynnösten ikä: Viiniköynnösten ikä: 40 vuotta
Sato: 2 200 kg/ha
Viininvalmistus: Lämpötila noin 18-20° C malolaktisen käymisen edistämiseksi.
Kypsytys: Kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan, kevyesti suodatettu.
Suodatus: ei
Viljely: biologinen
Alkoholipitoisuus: 14,50 %
Kokonaishappopitoisuus: 6,28 g/l
Jäännössokeri: 0,91 g/l
Korkki: luonnonkorkki
Tarjoilulämpötila: 16-18 °C
Varastointipotentiaali: 2028+
Vegaaninen: kyllä
Tiedotusvälineiden kommentit:
"This wine has depth and suppleness in the aromas of cherries, blackberries and plums, with hints of violets and almonds, underlined by lively acidity and a mineral vein. Shows fine balance and length." WINE SPECTATOR
"Intense purple red. Rich and fruity, with aromas of cherries, berries, hay, herbs and spices. Full-bodied, structured, juicy, but fresh and lively, with good length." FALSTAFF
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: 100% Barbera
Kypsytys: Kypsytetty noin 16 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja noin 2-3 kuukautta pullossa.
Tuotettujen pullojen määrä: 8 700 pulloa.
Tuotantoalue: Borgata Conterni (Mosconi), San Giuseppe (Ravera) Monforte d'Albassa ja (Gabutti) Serralunga d'Albassa.
Maaperä: Tertiäärikauden savi-kalkkimalmia.
Tämän viinin rypäleet ovat peräisin Monforte d'Albassa ja Serralungassa sijaitsevilta luonnonmukaisilta Mosconin, Raveran ja Gabutin viinitarhoilta jotka ovat noin 350 metrin korkeudessa.
Korkeus merenpinnasta: 350 m
Viiniköynnösten ikä: Viiniköynnösten ikä: 40 vuotta
Sato: 2 200 kg/ha
Viininvalmistus: Lämpötila noin 18-20° C malolaktisen käymisen edistämiseksi.
Kypsytys: Kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan, kevyesti suodatettu.
Suodatus: ei
Viljely: biologinen
Alkoholipitoisuus: 14,50 %
Kokonaishappopitoisuus: 6,28 g/l
Jäännössokeri: 0,91 g/l
Korkki: luonnonkorkki
Tarjoilulämpötila: 16-18 °C
Varastointipotentiaali: 2028+
Vegaaninen: kyllä
Tiedotusvälineiden kommentit:
"This wine has depth and suppleness in the aromas of cherries, blackberries and plums, with hints of violets and almonds, underlined by lively acidity and a mineral vein. Shows fine balance and length." WINE SPECTATOR
"Intense purple red. Rich and fruity, with aromas of cherries, berries, hay, herbs and spices. Full-bodied, structured, juicy, but fresh and lively, with good length." FALSTAFF
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: 100% Barbera
Kypsytys: Kypsytetty noin 16 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja noin 2-3 kuukautta pullossa.
Tuotettujen pullojen määrä: 8 700 pulloa.
Tuotantoalue: Borgata Conterni (Mosconi), San Giuseppe (Ravera) Monforte d'Albassa ja (Gabutti) Serralunga d'Albassa.
Maaperä: Tertiäärikauden savi-kalkkimalmia.
Tämän viinin rypäleet ovat peräisin Monforte d'Albassa ja Serralungassa sijaitsevilta luonnonmukaisilta Mosconin, Raveran ja Gabutin viinitarhoilta jotka ovat noin 350 metrin korkeudessa.
Korkeus merenpinnasta: 350 m
Viiniköynnösten ikä: Viiniköynnösten ikä: 40 vuotta
Sato: 2 200 kg/ha
Viininvalmistus: Lämpötila noin 18-20° C malolaktisen käymisen edistämiseksi.
Kypsytys: Kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan, kevyesti suodatettu.
Suodatus: ei
Viljely: biologinen
Alkoholipitoisuus: 14,50 %
Kokonaishappopitoisuus: 6,28 g/l
Jäännössokeri: 0,91 g/l
Korkki: luonnonkorkki
Tarjoilulämpötila: 16-18 °C
Varastointipotentiaali: 2028+
Vegaaninen: kyllä
Tiedotusvälineiden kommentit:
"This wine has depth and suppleness in the aromas of cherries, blackberries and plums, with hints of violets and almonds, underlined by lively acidity and a mineral vein. Shows fine balance and length." WINE SPECTATOR
"Intense purple red. Rich and fruity, with aromas of cherries, berries, hay, herbs and spices. Full-bodied, structured, juicy, but fresh and lively, with good length." FALSTAFF
Arvostelut
Bibenda / 4 Grappoli
Veronelli / 90 points
Wine Spectator / 91 points
Falstaff / 91 points
Ruokasuositus
MERIMIESPIHVI NAUDAN SISÄPAISTISTA
Viinilasi
Zalto Denk'Art Burgundy