E. Pira & Figli Chiara Boschis - Barbera d'Alba Superiore 2019/20

32,40 €

Alue: Barbera d’Alba DOC

Lajike: 100% Barbera

Kypsytys: Kypsytetty noin 16 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja noin 2-3 kuukautta pullossa.

Tuotettujen pullojen määrä: 8 700 pulloa.

Tuotantoalue: Borgata Conterni (Mosconi), San Giuseppe (Ravera) Monforte d'Albassa ja (Gabutti) Serralunga d'Albassa.

Maaperä: Tertiäärikauden savi-kalkkimalmia.

Tämän viinin rypäleet ovat peräisin Monforte d'Albassa ja Serralungassa sijaitsevilta luonnonmukaisilta Mosconin, Raveran ja Gabutin viinitarhoilta jotka ovat noin 350 metrin korkeudessa.

Korkeus merenpinnasta: 350 m

Viiniköynnösten ikä: Viiniköynnösten ikä: 40 vuotta

Sato: 2 200 kg/ha

Viininvalmistus: Lämpötila noin 18-20° C malolaktisen käymisen edistämiseksi.

Kypsytys: Kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan, kevyesti suodatettu.

Suodatus: ei

Viljely: biologinen

Alkoholipitoisuus: 14,50 %

Kokonaishappopitoisuus: 6,28 g/l

Jäännössokeri: 0,91 g/l

Korkki: luonnonkorkki

Tarjoilulämpötila: 16-18 °C

Varastointipotentiaali: 2028+

Vegaaninen: kyllä

Tiedotusvälineiden kommentit:

"This wine has depth and suppleness in the aromas of cherries, blackberries and plums, with hints of violets and almonds, underlined by lively acidity and a mineral vein. Shows fine balance and length." WINE SPECTATOR

"Intense purple red. Rich and fruity, with aromas of cherries, berries, hay, herbs and spices. Full-bodied, structured, juicy, but fresh and lively, with good length." FALSTAFF

Määrä:
Lisää ostoskoriin

Alue: Barbera d’Alba DOC

Lajike: 100% Barbera

Kypsytys: Kypsytetty noin 16 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja noin 2-3 kuukautta pullossa.

Tuotettujen pullojen määrä: 8 700 pulloa.

Tuotantoalue: Borgata Conterni (Mosconi), San Giuseppe (Ravera) Monforte d'Albassa ja (Gabutti) Serralunga d'Albassa.

Maaperä: Tertiäärikauden savi-kalkkimalmia.

Tämän viinin rypäleet ovat peräisin Monforte d'Albassa ja Serralungassa sijaitsevilta luonnonmukaisilta Mosconin, Raveran ja Gabutin viinitarhoilta jotka ovat noin 350 metrin korkeudessa.

Korkeus merenpinnasta: 350 m

Viiniköynnösten ikä: Viiniköynnösten ikä: 40 vuotta

Sato: 2 200 kg/ha

Viininvalmistus: Lämpötila noin 18-20° C malolaktisen käymisen edistämiseksi.

Kypsytys: Kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan, kevyesti suodatettu.

Suodatus: ei

Viljely: biologinen

Alkoholipitoisuus: 14,50 %

Kokonaishappopitoisuus: 6,28 g/l

Jäännössokeri: 0,91 g/l

Korkki: luonnonkorkki

Tarjoilulämpötila: 16-18 °C

Varastointipotentiaali: 2028+

Vegaaninen: kyllä

Tiedotusvälineiden kommentit:

"This wine has depth and suppleness in the aromas of cherries, blackberries and plums, with hints of violets and almonds, underlined by lively acidity and a mineral vein. Shows fine balance and length." WINE SPECTATOR

"Intense purple red. Rich and fruity, with aromas of cherries, berries, hay, herbs and spices. Full-bodied, structured, juicy, but fresh and lively, with good length." FALSTAFF

Alue: Barbera d’Alba DOC

Lajike: 100% Barbera

Kypsytys: Kypsytetty noin 16 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja noin 2-3 kuukautta pullossa.

Tuotettujen pullojen määrä: 8 700 pulloa.

Tuotantoalue: Borgata Conterni (Mosconi), San Giuseppe (Ravera) Monforte d'Albassa ja (Gabutti) Serralunga d'Albassa.

Maaperä: Tertiäärikauden savi-kalkkimalmia.

Tämän viinin rypäleet ovat peräisin Monforte d'Albassa ja Serralungassa sijaitsevilta luonnonmukaisilta Mosconin, Raveran ja Gabutin viinitarhoilta jotka ovat noin 350 metrin korkeudessa.

Korkeus merenpinnasta: 350 m

Viiniköynnösten ikä: Viiniköynnösten ikä: 40 vuotta

Sato: 2 200 kg/ha

Viininvalmistus: Lämpötila noin 18-20° C malolaktisen käymisen edistämiseksi.

Kypsytys: Kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan, kevyesti suodatettu.

Suodatus: ei

Viljely: biologinen

Alkoholipitoisuus: 14,50 %

Kokonaishappopitoisuus: 6,28 g/l

Jäännössokeri: 0,91 g/l

Korkki: luonnonkorkki

Tarjoilulämpötila: 16-18 °C

Varastointipotentiaali: 2028+

Vegaaninen: kyllä

Tiedotusvälineiden kommentit:

"This wine has depth and suppleness in the aromas of cherries, blackberries and plums, with hints of violets and almonds, underlined by lively acidity and a mineral vein. Shows fine balance and length." WINE SPECTATOR

"Intense purple red. Rich and fruity, with aromas of cherries, berries, hay, herbs and spices. Full-bodied, structured, juicy, but fresh and lively, with good length." FALSTAFF

 

Arvostelut

  • Bibenda / 4 Grappoli

  • Veronelli / 90 points

  • Wine Spectator / 91 points

  • Falstaff / 91 points

Ruokasuositus

  • MERIMIESPIHVI NAUDAN SISÄPAISTISTA

Viinilasi

  • Zalto Denk'Art Burgundy