Ca' del Baio Barbaresco Pora 2018
Alue: Barbaresco DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viiniä kypsytetään kolmannella täytöllä käytetyissä barrique-tynnyreissä 24 kuukauden ajan, minkä jälkeen sitä kypsytetään 10 kuukautta pullossa ennen kuin viini päästetään markkinoille vuotta myöhemmin.
Alue: Barbaresco DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viiniä kypsytetään kolmannella täytöllä käytetyissä barrique-tynnyreissä 24 kuukauden ajan, minkä jälkeen sitä kypsytetään 10 kuukautta pullossa ennen kuin viini päästetään markkinoille vuotta myöhemmin.
Alue: Barbaresco DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: Viiniä kypsytetään kolmannella täytöllä käytetyissä barrique-tynnyreissä 24 kuukauden ajan, minkä jälkeen sitä kypsytetään 10 kuukautta pullossa ennen kuin viini päästetään markkinoille vuotta myöhemmin.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx