Ca' del Baio Barbaresco Asili Riserva 2015

91,90 €

Alue: Barbaresco DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Viinin annetaan kypsyä 30 kuukauden ajan toisen ja kolmannen kerran käytössä olleissa barrique-tynnyreissä, ja lopuksi viiniä jalostetaan pulloissa 12 kuukauden ajan ennen kuin se päästetään markkinoille.

Asili on erityinen kukkula Barbarescossa, jossa maaperä on tiivis ja luonto antaa joka vuosi erilaisen sään sekä sadon.

Grasson perhe on yksi tämän arvostetun maakaistaleen suurimmista omistajista, ja kuten monet aiemmat sukupolvet, perhe suojelee edelleen sen arvoja ja viljelee Nebbiolo-viiniköynnöksiä äärimmäisen huolellisesti ja omistautuneesti vuodesta toiseen.

Vuosien vaivihkaisten kokeilujen jälkeen meillä oli ilo esitellä vuoden 2011 Barbaresco Asili Riserva. Tämän erittäin halutun viinin kulmakivet ovat: Asili-terroir (maaperä ja ilmasto), Nebbiolo rypälelajike, sekä perustajamme Luigi Grasson ja hänen poikansa Erneston perintönä periytyneet sukupolvien ajan jatkuneet viininviljelytaidot, kunnianhimo ja arvot, jotka ajavat meitä tavoittelemaan vielä korkeampia laatutavoitteita kuin ne, jotka olemme jo saavuttaneet Cà del Baiossa. Nyt vuorossa on 2015 vuosikerta.

Määrä:
Lisää ostoskoriin

Alue: Barbaresco DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Viinin annetaan kypsyä 30 kuukauden ajan toisen ja kolmannen kerran käytössä olleissa barrique-tynnyreissä, ja lopuksi viiniä jalostetaan pulloissa 12 kuukauden ajan ennen kuin se päästetään markkinoille.

Asili on erityinen kukkula Barbarescossa, jossa maaperä on tiivis ja luonto antaa joka vuosi erilaisen sään sekä sadon.

Grasson perhe on yksi tämän arvostetun maakaistaleen suurimmista omistajista, ja kuten monet aiemmat sukupolvet, perhe suojelee edelleen sen arvoja ja viljelee Nebbiolo-viiniköynnöksiä äärimmäisen huolellisesti ja omistautuneesti vuodesta toiseen.

Vuosien vaivihkaisten kokeilujen jälkeen meillä oli ilo esitellä vuoden 2011 Barbaresco Asili Riserva. Tämän erittäin halutun viinin kulmakivet ovat: Asili-terroir (maaperä ja ilmasto), Nebbiolo rypälelajike, sekä perustajamme Luigi Grasson ja hänen poikansa Erneston perintönä periytyneet sukupolvien ajan jatkuneet viininviljelytaidot, kunnianhimo ja arvot, jotka ajavat meitä tavoittelemaan vielä korkeampia laatutavoitteita kuin ne, jotka olemme jo saavuttaneet Cà del Baiossa. Nyt vuorossa on 2015 vuosikerta.

Alue: Barbaresco DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: Viinin annetaan kypsyä 30 kuukauden ajan toisen ja kolmannen kerran käytössä olleissa barrique-tynnyreissä, ja lopuksi viiniä jalostetaan pulloissa 12 kuukauden ajan ennen kuin se päästetään markkinoille.

Asili on erityinen kukkula Barbarescossa, jossa maaperä on tiivis ja luonto antaa joka vuosi erilaisen sään sekä sadon.

Grasson perhe on yksi tämän arvostetun maakaistaleen suurimmista omistajista, ja kuten monet aiemmat sukupolvet, perhe suojelee edelleen sen arvoja ja viljelee Nebbiolo-viiniköynnöksiä äärimmäisen huolellisesti ja omistautuneesti vuodesta toiseen.

Vuosien vaivihkaisten kokeilujen jälkeen meillä oli ilo esitellä vuoden 2011 Barbaresco Asili Riserva. Tämän erittäin halutun viinin kulmakivet ovat: Asili-terroir (maaperä ja ilmasto), Nebbiolo rypälelajike, sekä perustajamme Luigi Grasson ja hänen poikansa Erneston perintönä periytyneet sukupolvien ajan jatkuneet viininviljelytaidot, kunnianhimo ja arvot, jotka ajavat meitä tavoittelemaan vielä korkeampia laatutavoitteita kuin ne, jotka olemme jo saavuttaneet Cà del Baiossa. Nyt vuorossa on 2015 vuosikerta.

 

Arvostelut

  • Tulossa

Ruokasuositus

  • Tulossa

Reseptejä tulossa:

xxxx