Batasiolo Gavi DOCG 2021
Alue: Gavi DOCG
Lajike: Cortese
Kypsytys: Kalkkikivi-, savi- ja mergelimaasta peräisin olevat Cortese-rypäleet puristetaan pehmeästi. Tämän jälkeen mehu käy ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tynnyreissä 16-18˚C:ssa ja pidetään sakan päällä kunnes pullotetaan.
Alue: Gavi DOCG
Lajike: Cortese
Kypsytys: Kalkkikivi-, savi- ja mergelimaasta peräisin olevat Cortese-rypäleet puristetaan pehmeästi. Tämän jälkeen mehu käy ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tynnyreissä 16-18˚C:ssa ja pidetään sakan päällä kunnes pullotetaan.
Alue: Gavi DOCG
Lajike: Cortese
Kypsytys: Kalkkikivi-, savi- ja mergelimaasta peräisin olevat Cortese-rypäleet puristetaan pehmeästi. Tämän jälkeen mehu käy ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tynnyreissä 16-18˚C:ssa ja pidetään sakan päällä kunnes pullotetaan.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx