Batasiolo Barbera d'Alba 2020
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Viini kypsyy slavoniaisissa tammitynnyreissä ja ruostumattomassa teräksessä.
Tasting:
Kirkas ja miedon rubiininpunainen viini.
Tuoksu on kehittynyt ja kypsien hedelmien sävyttämä. Lasissa tuhti ja maanläheinen tuoksu, nahkaa ja kehittynyttä aromaattisuutta. Viinissä on hienosti kypsynyttä hedelmäisyyttä.
Maku on runsas ja kehittynyt. Runsas maku, pehmeät tanniinit sekä ¨hyvä rakenne tekevät viinistä mielenkiintoisen ruokaviinin. Alkoholipitoisuus on keskitaso. Maku toistaa kypsää marjaisuutta ja hienosti kehittyneitä aromeja. Jälkimaussa on mustaa tummaa kirsikkaa sekä karhunvatukkaa. Selkeä ruokaviini selkeiden ruokien kaveriksi.
Kehittynyt Barbera, jossa rypäleistä on saatu esille lajikkeen tyypilliset aromit. Viini ei ujostele, vaan tuo itsensä esille heti ensipuraisussa. Nauttisin tomaattisten tai muuten aromaattisten pastojen kanssa. Miedosti grillatut porsaanliharuoat sopivat myös hienosti tämän Barberan kaveriksi. Tarjoa noin 16-asteisena isommasta punaviinilasista. Viini on kypsynyt juotavaksi nyt, mutta voi varastoida useita vuosia aina 2030 saakka.
88/99 / 100p.
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Viini kypsyy slavoniaisissa tammitynnyreissä ja ruostumattomassa teräksessä.
Tasting:
Kirkas ja miedon rubiininpunainen viini.
Tuoksu on kehittynyt ja kypsien hedelmien sävyttämä. Lasissa tuhti ja maanläheinen tuoksu, nahkaa ja kehittynyttä aromaattisuutta. Viinissä on hienosti kypsynyttä hedelmäisyyttä.
Maku on runsas ja kehittynyt. Runsas maku, pehmeät tanniinit sekä ¨hyvä rakenne tekevät viinistä mielenkiintoisen ruokaviinin. Alkoholipitoisuus on keskitaso. Maku toistaa kypsää marjaisuutta ja hienosti kehittyneitä aromeja. Jälkimaussa on mustaa tummaa kirsikkaa sekä karhunvatukkaa. Selkeä ruokaviini selkeiden ruokien kaveriksi.
Kehittynyt Barbera, jossa rypäleistä on saatu esille lajikkeen tyypilliset aromit. Viini ei ujostele, vaan tuo itsensä esille heti ensipuraisussa. Nauttisin tomaattisten tai muuten aromaattisten pastojen kanssa. Miedosti grillatut porsaanliharuoat sopivat myös hienosti tämän Barberan kaveriksi. Tarjoa noin 16-asteisena isommasta punaviinilasista. Viini on kypsynyt juotavaksi nyt, mutta voi varastoida useita vuosia aina 2030 saakka.
88/99 / 100p.
Alue: Barbera d’Alba DOC
Lajike: Barbera
Kypsytys: Viini kypsyy slavoniaisissa tammitynnyreissä ja ruostumattomassa teräksessä.
Tasting:
Kirkas ja miedon rubiininpunainen viini.
Tuoksu on kehittynyt ja kypsien hedelmien sävyttämä. Lasissa tuhti ja maanläheinen tuoksu, nahkaa ja kehittynyttä aromaattisuutta. Viinissä on hienosti kypsynyttä hedelmäisyyttä.
Maku on runsas ja kehittynyt. Runsas maku, pehmeät tanniinit sekä ¨hyvä rakenne tekevät viinistä mielenkiintoisen ruokaviinin. Alkoholipitoisuus on keskitaso. Maku toistaa kypsää marjaisuutta ja hienosti kehittyneitä aromeja. Jälkimaussa on mustaa tummaa kirsikkaa sekä karhunvatukkaa. Selkeä ruokaviini selkeiden ruokien kaveriksi.
Kehittynyt Barbera, jossa rypäleistä on saatu esille lajikkeen tyypilliset aromit. Viini ei ujostele, vaan tuo itsensä esille heti ensipuraisussa. Nauttisin tomaattisten tai muuten aromaattisten pastojen kanssa. Miedosti grillatut porsaanliharuoat sopivat myös hienosti tämän Barberan kaveriksi. Tarjoa noin 16-asteisena isommasta punaviinilasista. Viini on kypsynyt juotavaksi nyt, mutta voi varastoida useita vuosia aina 2030 saakka.
88/99 / 100p.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx