Attilio Ghisolfi Barolo Ciabot Minat Riserva 2012
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: 500 litran tonneissa ensimmäiset 12 kuukautta ja toiset 30 kuukautta 20 hehtolitran tammitynnyreissä. Pullossa 12 kuukauden ajan 15 °C:n lämpötilassa.
Täyteläinen, tanniininen, aromikas, vadelmainen, tumman kirsikkainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: 500 litran tonneissa ensimmäiset 12 kuukautta ja toiset 30 kuukautta 20 hehtolitran tammitynnyreissä. Pullossa 12 kuukauden ajan 15 °C:n lämpötilassa.
Täyteläinen, tanniininen, aromikas, vadelmainen, tumman kirsikkainen.
Alue: Barolo DOCG
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: 500 litran tonneissa ensimmäiset 12 kuukautta ja toiset 30 kuukautta 20 hehtolitran tammitynnyreissä. Pullossa 12 kuukauden ajan 15 °C:n lämpötilassa.
Täyteläinen, tanniininen, aromikas, vadelmainen, tumman kirsikkainen.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Tulossa
Reseptejä tulossa:
xxxx