Attilio Ghisolfi Barolo Bricco Visette 2017

59,95 €

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: 70 % 25-45 Hl tammitynnyreissä ja 30 % Tonneaux- ja Barrique-tynnyreissä 30 kuukautta. Pullossa 6 kuukautta 15 °C:n lämpötilassa.

Tasting:

Kirkas keskirunsas ja hiukan läpikuultava punainen viini.

Tuoksu on puhdas, nuorekas ja hiven kehittynyt. Lajikkeelleen tyypillisessä tuoksussa on punaista kirsikkaa, punaherukkaa sekä kevyt tervan tuoksu ja suolaista lakritsaa.

Maku on kuiva, ja alku on hyvin intensiivinen. Alkoholipitoisuus on keskitasoa. Maussa on runsas ja hyvin tasapainoinen hedelmäisyys. Viinin happopitoisuus on keskimääräistä korkeampi ja tanniinit ovat runsaat. Hapokkuus keventää hedelmäisyyttä ja tanniinit antavat sopivasti ryhtiä. Maussa korostuu tuoksun kirsikat sekä suolainen lakritsa. Jälkimaku on pitkä, kirsikan sekä tumman suklaan aromien sävyttämä.

Hieno, mutta vielä kovin nuori Barolo. Runsaat ja ryhdikkäät tanniinit ja raikas hapokkuus sekä kypsä hedelmä antavat tälle viinille mahtavan kypsytyspotentiaalin. Jos haluat nauttia nyt, niin kokeile ruoaksi vaikka Coeur de filet provencalea. Loistava juuri nyt, mutta iästään huolimatta voi varastoida pitkään eli aina tuonne 2040 saakka.

91-92 / 100p. - Petri Pellinen

SAATAVILLA RAVINTOLAVALIKOIMASTA HINTAAN 54,70€

HUOM! 2016 SAATAVILLA RAVINTOLOILLE HINTAAN 59,90€

Määrä:
Lisää ostoskoriin

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: 70 % 25-45 Hl tammitynnyreissä ja 30 % Tonneaux- ja Barrique-tynnyreissä 30 kuukautta. Pullossa 6 kuukautta 15 °C:n lämpötilassa.

Tasting:

Kirkas keskirunsas ja hiukan läpikuultava punainen viini.

Tuoksu on puhdas, nuorekas ja hiven kehittynyt. Lajikkeelleen tyypillisessä tuoksussa on punaista kirsikkaa, punaherukkaa sekä kevyt tervan tuoksu ja suolaista lakritsaa.

Maku on kuiva, ja alku on hyvin intensiivinen. Alkoholipitoisuus on keskitasoa. Maussa on runsas ja hyvin tasapainoinen hedelmäisyys. Viinin happopitoisuus on keskimääräistä korkeampi ja tanniinit ovat runsaat. Hapokkuus keventää hedelmäisyyttä ja tanniinit antavat sopivasti ryhtiä. Maussa korostuu tuoksun kirsikat sekä suolainen lakritsa. Jälkimaku on pitkä, kirsikan sekä tumman suklaan aromien sävyttämä.

Hieno, mutta vielä kovin nuori Barolo. Runsaat ja ryhdikkäät tanniinit ja raikas hapokkuus sekä kypsä hedelmä antavat tälle viinille mahtavan kypsytyspotentiaalin. Jos haluat nauttia nyt, niin kokeile ruoaksi vaikka Coeur de filet provencalea. Loistava juuri nyt, mutta iästään huolimatta voi varastoida pitkään eli aina tuonne 2040 saakka.

91-92 / 100p. - Petri Pellinen

SAATAVILLA RAVINTOLAVALIKOIMASTA HINTAAN 54,70€

HUOM! 2016 SAATAVILLA RAVINTOLOILLE HINTAAN 59,90€

Alue: Barolo DOCG

Lajike: Nebbiolo

Kypsytys: 70 % 25-45 Hl tammitynnyreissä ja 30 % Tonneaux- ja Barrique-tynnyreissä 30 kuukautta. Pullossa 6 kuukautta 15 °C:n lämpötilassa.

Tasting:

Kirkas keskirunsas ja hiukan läpikuultava punainen viini.

Tuoksu on puhdas, nuorekas ja hiven kehittynyt. Lajikkeelleen tyypillisessä tuoksussa on punaista kirsikkaa, punaherukkaa sekä kevyt tervan tuoksu ja suolaista lakritsaa.

Maku on kuiva, ja alku on hyvin intensiivinen. Alkoholipitoisuus on keskitasoa. Maussa on runsas ja hyvin tasapainoinen hedelmäisyys. Viinin happopitoisuus on keskimääräistä korkeampi ja tanniinit ovat runsaat. Hapokkuus keventää hedelmäisyyttä ja tanniinit antavat sopivasti ryhtiä. Maussa korostuu tuoksun kirsikat sekä suolainen lakritsa. Jälkimaku on pitkä, kirsikan sekä tumman suklaan aromien sävyttämä.

Hieno, mutta vielä kovin nuori Barolo. Runsaat ja ryhdikkäät tanniinit ja raikas hapokkuus sekä kypsä hedelmä antavat tälle viinille mahtavan kypsytyspotentiaalin. Jos haluat nauttia nyt, niin kokeile ruoaksi vaikka Coeur de filet provencalea. Loistava juuri nyt, mutta iästään huolimatta voi varastoida pitkään eli aina tuonne 2040 saakka.

91-92 / 100p. - Petri Pellinen

SAATAVILLA RAVINTOLAVALIKOIMASTA HINTAAN 54,70€

HUOM! 2016 SAATAVILLA RAVINTOLOILLE HINTAAN 59,90€

 

Arvostelut

  • Tulossa

Ruokasuositus

  • Tulossa

Reseptejä tulossa:

xxxx