Raikas pastasalaatti suklaahiehon petite tenderistä

VALMISTUSOHJE

Rucolapesto

Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen paitsi oliiviöljy. Laita tehosekoitin päälle ja kaada oliiviöljyä nauhana, kunnes pesto on sopivan paksua.

Pastasalaatti

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Keitä tuoreita härkäpapuja noin 3min, jäähdytä ja poista pavuista kalvo. (Voit halutessasi käyttää myös valmiita säilyke härkäpapuja)

Kuori ja leikkaa porkkana ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa omena ohuiksi lohkoiksi. Yhdistä ainekset kulhossa ja sekoita rucolapesto joukkoon. Irroita romainesalaatin lehdet ja huuhtele kylmässä vedessä. Laita lehdet lautaselle ja nostele pastasalaatti lehtien päälle.

Suklaahiehon petite tender

Ota Petite Tender huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta Petite Tender suolalla ja pippurilla, ruskista kuumalla pannulla tai grillissä. Kypsennä uunissa 90-130 °C, kunnes sisälämpötila näyttää medium 55 astetta. Anna vetäytyä vähintään 15 min. Leikkaa liha noin 1 cm viipaleiksi salaatin päälle.

Voit myös kypsentää lihan pannulla tai grillissä loppuun. Pudota vain lämpötilaa matalammaksi ja käännä lihaa useasti, kunnes sisälämpötila on sopiva.

Viinisuositus

Barbera d’Asti, Pico Maccario ”Lavignone”. Piemonte, Italia.

Reseptin on loihtinut Atria Mestari Jame ja viini on valittu yhteistyössä Cin Cin Vinon sommelierin kanssa.

4 henkilölle

RAAKA-AINEET

Rucolapesto

  • 100 g Rucolaa

  • 1 dl Raastettua parmesaania

  • 2 rkl Pinjansiemeniä

  • 1 kpl Valkosipulinkynsi

  • 1/2 kpl Sitruunanmehu

  • suolaa ja pippuria

  • n. 1-2 dl Oliiviöljyä

Pastasalaatti

  • 200 g Fusillipastaa

  • 2 dl Härkäpapuja

  • 1 kpl Porkkana

  • 1 kpl Vihreä omena

  • 1 kpl Romaine salaattia

Liha

  • 1 kpl Atria Takuumurea premium petite tender suklaahiehosta

  • suolaa ja pippuria

Edellinen
Edellinen

Sous Vide kypsennettyä naudan poskea tryffelimuusilla

Seuraava
Seuraava

Bolognese Ragú