Piedras de San Pedro - Loculto Seleccion 2020

19,90 €

Alue: DO Ribera del Duero / Pesquera de Duero (Valladolid)

Lajike: 100% Tempranillo

Kypsytys: 9 kk ranskalaisissa tammitynnyreissä (225l.)

Tasting:

Kirkas keskirunsas ja väriltään rubiininpunainen viini.

Puhdas nuorekas runsaahko tuoksu, jota leimaa mustien marjojen tuoksu hennon mausteisella vivahteella. Laisista nousee mustaa kirsikkaa sekä aavistus karhunvadelmaa. Mausteisuutta tuo esille vaniljan sekä neilikan aromit.

Alkumaku on puhdas ja alkaa runsaan hedelmäisesti. Hedelmäisyyttä keventää raikas, runsaahko hapokkuus ja viinille antaa ryhtiä kypsät elegantit tanniinit. Viinin hedelmäisyys korostaa maussa tuoksunsa elementtejä, eli mustaa kirsikkaa sekä karhunvadelmaa ja mausteita vaniljan sekä neilikan aromein. Keskipitkä jälkimaku on hapokkaan mausteinen.

Kokonaisuutena tasapainoinen viini jolla on hyvä kypsä hedelmäinen maku, raikkaat hapot sekä hienot tanniinit. Viini on varsin monikäyttöinen ruokaviini, mutta kaipaa rinnalleen vähän runsaampia makuja. Pataruoat kuten Osso Buco ja pihvit aromikkaammilla kastikkeilla sekä lisukkeilla sopivat tälle viinille hienosti. Tarjoa noin 16-asteisena keskikokoisesta Bordeaux-tyyppisestä viinilasista.

Petri Pellinen

Määrä:
Lisää ostoskoriin

Alue: DO Ribera del Duero / Pesquera de Duero (Valladolid)

Lajike: 100% Tempranillo

Kypsytys: 9 kk ranskalaisissa tammitynnyreissä (225l.)

Tasting:

Kirkas keskirunsas ja väriltään rubiininpunainen viini.

Puhdas nuorekas runsaahko tuoksu, jota leimaa mustien marjojen tuoksu hennon mausteisella vivahteella. Laisista nousee mustaa kirsikkaa sekä aavistus karhunvadelmaa. Mausteisuutta tuo esille vaniljan sekä neilikan aromit.

Alkumaku on puhdas ja alkaa runsaan hedelmäisesti. Hedelmäisyyttä keventää raikas, runsaahko hapokkuus ja viinille antaa ryhtiä kypsät elegantit tanniinit. Viinin hedelmäisyys korostaa maussa tuoksunsa elementtejä, eli mustaa kirsikkaa sekä karhunvadelmaa ja mausteita vaniljan sekä neilikan aromein. Keskipitkä jälkimaku on hapokkaan mausteinen.

Kokonaisuutena tasapainoinen viini jolla on hyvä kypsä hedelmäinen maku, raikkaat hapot sekä hienot tanniinit. Viini on varsin monikäyttöinen ruokaviini, mutta kaipaa rinnalleen vähän runsaampia makuja. Pataruoat kuten Osso Buco ja pihvit aromikkaammilla kastikkeilla sekä lisukkeilla sopivat tälle viinille hienosti. Tarjoa noin 16-asteisena keskikokoisesta Bordeaux-tyyppisestä viinilasista.

Petri Pellinen

Alue: DO Ribera del Duero / Pesquera de Duero (Valladolid)

Lajike: 100% Tempranillo

Kypsytys: 9 kk ranskalaisissa tammitynnyreissä (225l.)

Tasting:

Kirkas keskirunsas ja väriltään rubiininpunainen viini.

Puhdas nuorekas runsaahko tuoksu, jota leimaa mustien marjojen tuoksu hennon mausteisella vivahteella. Laisista nousee mustaa kirsikkaa sekä aavistus karhunvadelmaa. Mausteisuutta tuo esille vaniljan sekä neilikan aromit.

Alkumaku on puhdas ja alkaa runsaan hedelmäisesti. Hedelmäisyyttä keventää raikas, runsaahko hapokkuus ja viinille antaa ryhtiä kypsät elegantit tanniinit. Viinin hedelmäisyys korostaa maussa tuoksunsa elementtejä, eli mustaa kirsikkaa sekä karhunvadelmaa ja mausteita vaniljan sekä neilikan aromein. Keskipitkä jälkimaku on hapokkaan mausteinen.

Kokonaisuutena tasapainoinen viini jolla on hyvä kypsä hedelmäinen maku, raikkaat hapot sekä hienot tanniinit. Viini on varsin monikäyttöinen ruokaviini, mutta kaipaa rinnalleen vähän runsaampia makuja. Pataruoat kuten Osso Buco ja pihvit aromikkaammilla kastikkeilla sekä lisukkeilla sopivat tälle viinille hienosti. Tarjoa noin 16-asteisena keskikokoisesta Bordeaux-tyyppisestä viinilasista.

Petri Pellinen

 

Arvostelut

  • 91/100 - Petri Pellinen

Ruokasuositus:

  • SOUS VIDE- KYPSENNETTYÄ NAUDAN POSKEA TRYFFELIMUUSILLA